Endelig kan vi åpne igjen og vi ser frem til den 19.juni. Fint om alle leser gjennom dette, slik at dere vet litt om hva som venter dere. Så skal vi gjøre vårt ypperste, for at det blir rom for velvære, lek og morro, samtidig som vi tar vare på hverandre. Velkommen!

 1. Inngang blir via foajeen i idrettshallen. Her blir det også venterom, dersom det er kø ved innslipp. Husk å desinfisere hendene ved ankomst.
 2. Av hensyn til smittevernet er det kun tillatt for badende gjester
 3. På grunn av begrenset kapasitet på garderobene/dusj, må det forventes noe ventetid på innslipp. Vi vil ha garderobevakter som holder kontroll og sørger for at det ikke blir trengsel i garderobene. Vi må derfor be gjestene om å følge de instruksene som blir gitt.
 4. Det vil være tilgjengelig utstyr for å desinfisere skapene før og etter bruk. Alle gjestene må tørke over skapet sitt før de forlater
 5. Husk grundig kroppsvask med såpe i dusjen.
 6. Av hensyn til smittevernet er alle leker og utstyr fjernet i badelandet.
 7. Wibiten vil være på vannet, men vi ber gjester om å vise hensyn både slik at vi unngår trengsel og at alle får lekt med den.
 8. Private gjenstander må låses inn i skap (mobiltelefon o.l).
 9. Våtcafèen vil ha begrenset med sitteplasser og det er ikke tillatt å lagre private ting ved bordene. Vis hensyn slik at andre kan få bordet etter deg. Det samme vil gjelde i tørrcafè.
 10. For å kunne overholde avstander (min. 1m) vil det være begrenset til max 4 av gangen i badstuer og boblebad. I steambadet er det max 5. stk av gangen. Ber alle om å vise hensyn ved kø og ikke sitt for lenge.
 11. Ved hjemreise må alle planlegge god tid. Det kan være kø ut av badelandet når du tenker å reise. Håper alle har forståelse for at det også her kan bli ventetid.
 12. Vi vil ha ekstra fokus på renhold og kontroll – og det vil dere trolig merke. Vi gjør det til det beste for alle.
 13. På grunn av kostnader til renhold og desinfiseringsmidler/utstyr har vi lagt på 10,- på alle billettprisene. Ber om forståelse for situasjonen.
 14. Siste innslipp vil være 1 time før stenging.
 15. For å begrense eventuell kø/venting når det nærmer seg stenging, vil det være noe begrensninger i antall gjester som følger:
  • Er det mer enn >150 gjester kl. 14.00 (17.30 torsdag) stenges innslipp
  • Er det mer enn > 100 gjester kl. 14.30 (18.00 torsdag) stenges innslipp
  • Om du planlegger å komme å bade mot slutten av dagen, kan det derfor være lurt å ringe oss å høre om det er mye folk (tlf: 926 46 134 )

Vi håper det skal bli trivelig å besøke oss i sommer. Så lenge alle er flinke å følge de instrukser som bli gitt, desinfisere og vaske seg nøye, samt bader i klorvann – er det ganske trygt å besøke oss 🙂

Vi ser frem til å tilbringe sommeren med dere!