Etter over 3 mnd stengt, åpner vi endelig igjen den 19.juni og vi går rett på sommeråpent med følgende åpningstider:

Vi er glade for å endelig kunne ta i mot badegjester igjen. Som følge av COVID-19 vil vi gjøre noen smitteforebyggende tiltak og de viktigste grunnpilarene er:

 1. Er du syk eller har symptomer, hold deg hjemme
 2. God hygiene – og grundig kroppsvask inn- og ut av badelandet er særdeles viktig
 3. Vis hensyn og hold avstand (min. 1 meter. Unntaket er de som bor sammen)

PRAKTISK INFO

 1. Inngang blir via foajeen i idrettshallen. Her blir det også venterom, dersom det er kø ved innslipp. Husk å desinfisere hendene ved ankomst.
 2. Av hensyn til smittevernet er det kun tillatt for badende gjester
 3. På grunn av begrenset kapasitet på garderobene/dusj, må det forventes noe ventetid på innslipp. Vi vil ha garderobevakter som holder kontroll og sørger for at det ikke blir trengsel i garderobene. Vi må derfor be gjestene om å følge de instruksene som blir gitt.
 4. Det vil være tilgjengelig utstyr for å desinfisere skapene før og etter bruk. Alle gjestene må tørke over skapet sitt før de forlater
 5. Husk grundig kroppsvask med såpe i dusjen.
 6. Av hensyn til smittevernet er alle leker og utstyr fjernet i badelandet.
 7. Wibiten vil være på vannet, men vi ber gjester om å vise hensyn både slik at vi unngår trengsel og at alle får lekt med den.
 8. Private gjenstander må låses inn i skap (mobiltelefon o.l).
 9. Våtcafèen vil ha begrenset med sitteplasser og det er ikke tillatt å lagre private ting ved bordene. Vis hensyn slik at andre kan få bordet etter deg. Det samme vil gjelde i tørrcafè.
 10. For å kunne overholde avstander (min. 1m) vil det være begrenset til max 4 av gangen i badstuer og boblebad. I steambadet er det max 5. stk av gangen. Ber alle om å vise hensyn ved kø og ikke sitt for lenge.
 11. Ved hjemreise må alle planlegge god tid. Det kan være kø ut av badelandet når du tenker å reise. Håper alle har forståelse for at det også her kan bli ventetid.
 12. Vi vil ha ekstra fokus på renhold og kontroll – og det vil dere trolig merke. Vi gjør det til det beste for alle.
 13. På grunn av ekstra kostnader til renhold og desinfiseringsmidler/utstyr har vi lagt på 10,- på alle billettprisene. Ber om forståelse for situasjonen.

Vi vil gjøre vårt ypperste for at det skal bli trivelig å besøke oss i sommer. Så lenge alle er flinke å følge de instrukser som bli gitt, desinfisere og vaske seg nøye, samt bader i klorvann – er det ganske trygt å besøke oss 🙂

Vi ser frem til å tilbringe sommeren med dere!