Polarbadets Aquatrim

Neste periode: mandager kl. 19:30 fra 28. august – 11. desember (pause 18.september og 20. november)

Eksklusiv Vanntrening utenom ordinær åpningstid (treningen starter kl. 19:30, inn-slepp i garderobe fra ca kl 19:15). En treningsøkt varer ca 45 minutter + 5-10 minutt avspenning etter endt økt. Treningen vil foregå i idretts-bassenget som har en temperatur mellom 27-29 grader, og i terapibassenget på 33-34 grader.

Pris og påmelding

  • Drop-in; kr 150 per gang.
  • 8 ganger (klippekort) kr 880,- (spare 320,-)*
  • 10 ganger (klippekort) kr 1000,- (spare 500,-)*

* Klippekortet er personlig, kun gyldig på aquatrim-timene og gyldig i 1 år fra kjøpstidspunkt.

Nivå
Trening i vann passer alle – nivået setter du selv ved hvor mye motstand du bruker med utstyr og hvilken dybde du står på i bassenget.

Hva er Aquatrim?
Aquatrim er en kombinasjon av vannaerobic, sirkeltrening og vannjogging til inspirerende musikk. Vi jobber både med kondisjonstrening/kretsløp, styrke, balanse og koordinasjon. Det brukes svømmebrett, pool-noodles (slanger), og annet utstyr for å kunne utnytte hele kroppen. 60 minutt vanntrening forbrenner ca 300-600 kalorier. 

Hvorfor trene i vann?
Å trene i vann er en morsom og effektiv treningsform der man bruker mange muskelgrupper samtidig. Det er i tillegg skånsom trening siden vannet fjerner en del av kroppsvekten fra ryggsøyle, hofte og kneledd ved hjelp av oppdriften fra kroppen din – ekstremt snill trening for kroppen rett og slett.

Vanntemperaturen er med til at løse opp spent muskulatur og vanntrykket har positiv effekt på kroppen, da hjerte/kretsløp og pust gjennom trykk stimuleres og styrkes. I tillegg har turbulens og det varme vannet masserende effekt på huden.

Dersom du har ryggproblemer, reumatisme, osteoporose, gravid, overvektig eller har skader (for eksempel i kne eller albue) er Aquatrim snill trening for kroppen. Sterke muskler blir ikke så lett overbelastet og de kan da støtte dine ledd så de blir mer stabile – uten at du går glipp av meget god effekt på styrke og kondisjon.

Hjertelig velkommen, kvinne som mann – ung som gammel! Vi sees!

Vennlig hilsen instruktør Laila & Anna

Har du spørsmål kan du ta kontakt på mail aktivitetsleder@polarbadet.no eller i resepsjon (tfn 77 83 27 70)

 

aquatrim-beinspark

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Kontaktinfo

Generelle henvendelser:
e-post: firmapost@polarbadet.no
tlf 77 83 27 70